mask i magen!!

HEJHEJ!!

Denna dagen har vart så in i helvete seeeeeeeg och ja skojar inte, har gått i morronrocken hela fucking dagen brooosh!! Men ja får skylla mej själv, lat som en mask e jag!!! Kollade på en film idag, sen när slutet kom så började den hacka så texten som är i slutet av filmen kom...HELVETE vad sur ja blev...kollade på hela filmen i onödan!! Sen drog ja hem till nina en sväng!! Va med bergman,philip,ida och krille :D Kul att snacka med bergman! det va fan inte i går!!!
Sen drog ja hem till Andreas en sväng! Vi har inte träffats på en vecka så det va dags nu!!! Han e en riktig kömpis till mig!!! Han e så rolig, ni fattar inte hur jävla störd den människan e asså :D hahahahhah,
Mina vänner brukar säga att jag e grov i käften men då ska ni höra han :P Han e ett litet äckel!! :D

I helgen har vi vart på mangos hela helgen!!! HELVETE va kul vi har haft! Vi stog på scenen och ballade ur :P Fett nice brrreee!!!
Lilla ida fyllde år i fredags med så då blev det party för hela slanten brocch!! Älskar mina små bebisar!!!
Nu e jag så himla trött så ska nana lite!!

Puss och kläm alla bajskorvar!!!

shooooo broooosh

hejhej alla glada muffins :D
 nu sitter jag här och lyssnar på softis musik =) I går var ja med elin, sen åkte vi till ida, där var,becka,nina,sara :d alla broshor, Tycker om alla så mycket, tänk att dom tycker att ja pratar för mycket att ja aldrig kan va tyst :D hahahhahahahaha så fula =) men ja ska väl sitta tyst som en mus då =)
helgen va helt knas asso :D Men till helgen blir lilla ida 18 år, lilla älsk då :D
Snart ska jag fram och handla med mamma, sen blir det till att träffa nattis :D hon e hemma nu :D
Jag e så himla trött på allt och alla och hela mitt liv, vet inte vart ja ska ta vägen snart! Men ja lever allafall!!! =)

Puss och hej levermask!!!!

hejhej

heeje, det senaste så har det hänt en jävla massa skit breh!!
men just nu så mår ja ganska bra =) Har kommit över den mesta sorgen =) Klart ja saknar han, han bettyde allt för mej och ja skulle offrat allt för han. men nu e det som det e och det är bara att acepptera =)
I går städade vi min bil :d den blev fett med najs breh =) TYNGASTE e jaaaaag brosh!
I helgen va ja ute, herregud va folk det va ute :D
Kom fram en jävla massa killar blev helt chokad, men ja dissade alla...fick värsta fina komentaren, en kille som kom fram och så om ja hade haft dej hade ja hållt dej hårt och sen sa han till min killkompis att jag va en skit bra tjej :D sånt blir man glad av att höra när man mår skit =) Och tack alla kompisar som ställt upp för mej nu när ja verkligen har mått som dåligast! tack <3 utan er hade ja nog inte klarat detta, men nu e ja på väg upp igen, ska snart börja jobb och jag e uppe med tuppen skit tidigt! kollar på lägenheter och sånt med =) ska ringa görans fastigheter idag =) Ida ska hjälpa mej, i går va ja med ida,nina och sara rosenkillde :D det va skit kul. vi va med vigan och dom :D sen åkte jag och ida hem och sov vi va fett trötta, vi skulle gå ner och tvätta då skrämmer ida mej så ja dööööör aus :P jävla fitta asså :D älskar henne, hon gör min dag!
jag har kommit fram till mycket under denna tiden, ja vill inte umgås med folk som e fjortisar, jag och min mamma och ida satt och snackade om det, vi har hamnat i fel umgänge :P Ja tänker inte umgås med sådana, ja tääänk vad ja har tänkt till nu :P har lärt mej att säga i från en jävla massa med :P

Nu ska ja ta en dusch och sedan se vad denna dag har att erbjuda, ja ska hjälpa ida att söka jobb :D om några dagar kommer mobilerna :P Längtar i hjäl mej, ska få nytt nr och abonemang broshan ;D

Tack och hej

JALLA BERNT!